Heb je algemene vragen, opmerkingen, suggesties en/of een klacht neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens. Wil je een spreekbeurt houden over de ambulance of kleur- en bouwplaten downloaden? Dit kan via de website kombijdeambulance.nl. Een ambulance kan niet rechtstreeks via deze contactgegevens aangevraagd worden. Indien je een ambulance nodig hebt neem dan contact op met de meldkamer middels het noodnummer 112.

Taxi- / rolstoelvervoer behoort niet tot onze diensten. De organisatie Witte Kruis alarmpenning is geen onderdeel van onze organisatie. Voor informatie of vragen over Witte Kruis alarmpenning verwijzen wij graag door naar deze website.
Wij zijn in principe bereikbaar tijdens kantoortijden. Bij geen gehoor verzoeken wij je het op een later tijdstip nog eens te proberen of ons een email te sturen naar info@wittekruis.nl met je contactgegevens, zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Persvragen

Ben je een journalist en heb je vragen over Witte Kruis? Neem dan contact op met afdeling communicatie via communicatie@wittekruis.nl

Vragen, complimenten & suggesties
Heb je een vraag, compliment of een suggestie voor ons om onze dienstverlening te verbeteren laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen of via een brief (zie adresgegevens van de desbetreffende regio).

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over de geleverde ambulancezorg en een klacht wilt indienen. Dit kan eveneens door het contactformulier in te vullen of via een brief (zie adresgegevens van de desbetreffende regio).Alle klachten worden geregistreerd en door de regionale klachtenfunctionaris in behandeling genomen. Het is niet mogelijk je klacht telefonisch in te dienen. Zie voor meer informatie over de behandeling van je klacht de klachtenprocedure.

Persoonsgegevens en medisch dossier

Witte Kruis vindt het belangrijk dat de persoonlijke gegevens van onze klanten op de website zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. U heeft het recht op inzage in uw eigen persoons- en medische gegevens. Daarnaast heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens te wijzigen, te vernietigen (bijvoorbeeld na de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar) of over te dragen. De uitgangspunten c.q. voorwaarden van deze rechten kunt u terugvinden in het privacy statement van Witte Kruis. Via het contactformulier persoonsgegevens en medisch dossier kunt u een verzoek indien tot inzage, wijziging of vernietiging van uw persoons- en medische gegevens.

 

Deel deze pagina: