Nieuwe website

Zoals u ziet hebben we onze website vernieuwd. Op de vernieuwde website vindt u als bezoeker beter de weg. We willen niet alleen informeren over onze zorgverlening, maar ook onze goede zorg laten vóelen. Daarom werken we bijvoorbeeld meer met video, zodat er een goed beeld ontstaat van hoe we bij Witte Kruis werken.

Voor onze patiënten hebben we alle informatie gebundeld op één plek. Klachten of complimenten kunnen nog steeds worden doorgegeven via de site. Ook kunt u hier het patiëntendossier opvragen.

Innovaties in beeld

Witte Kruis is tot het uiterste gedreven om de kansen op een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven te vergroten. Door de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen op de momenten waarop het telt.

Vanuit deze gedrevenheid focussen wij ons continue op innovatie. Niet alleen voor ónze patiënten, maar om de hele ambulancesector naar een hoger plan te tillen. Alle innovaties van de afgelopen jaren hebben we op een rij gezet. Daar zijn we trots op als organisatie. Deze vernieuwingen zijn te vinden onder het kopje ‘Innovaties’.

Vernieuwde privacyverklaring

Witte Kruis vindt het belangrijk dat de gegevens van onze webbezoekers, patiënten en medewerkers zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Onze privacyverklaring heeft een update gekregen. In ons privacy statement leest u hoe wij persoonsgegevens verwerken.

Vragen, compliment of een suggestie?

Stuur een mail naar communicatie@wittekruis.nl

Deel deze pagina: