Seizoen 1 Podcast nu te beluisteren

Podcast kom bij de ambulanceDeze week hebben we het eerste seizoen van onze podcast “Kom bij de ambulance!” gelanceerd. De podcast geeft een uniek inkijkje in het werk van ambulancecollega’s. Zowel op de auto, motor, als op de 112-meldkamer. De podcast is onder andere bedoeld om HBO-V studenten en verpleegkundigen in het ziekenhuis een inkijkje te geven in het mooie ambulancevak.

Hoe ziet een zonnige dag eruit op de 112-meldkamer?

Wat te doen als er ineens een vrouw moet bevallen midden op straat? Hoe ga je om met lastige omstanders in het uitgaansleven? Van kerkgangers die onwel worden, naar incidenten op en rondom de voetbalvelden en ’s middags de mountainbikers en motorrijders. Dat is hoe een zonnige zondag eruit ziet op de 112-meldkamer. Wat vinden familieleden eigenlijk van het ambulancevak en is dit goed te combineren? Dit en nog veel meer verhalen en anekdotes zijn te beluisteren via: “Kom bij de ambulance, de podcast!”

Opzet podcast: 30 minuten vragenchallenge met sirene

In het eerste seizoen van de podcastserie: “Kom bij de ambulance!” geven ambulancecollega’s een exclusief inkijkje in hun mooie en boeiende vak. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering online.
Tijdens de opnames krijgen de gasten allerlei vragen voorgelegd over het ambulancevak. De vragen zijn ingestuurd door studenten van de opleiding HBO-V en door volgers op social media. Na precies 30 minuten gaat er in de studio een ambulancesirene af en wordt de podcast afgerond.

Waar is  de podcast “kom bij de ambulance!” allemaal te beluisteren?

De podcast is te beluisteren via: https://kombijdeambulance.nl/podcast, via Spotify, TuneIn, Deezer en Apple Podcast

Deel deze pagina: