Huisartsenvervoer

Wordt u als huisarts voor een spoedgeval gebeld? Dan is het belangrijk dat het mogelijk is vanuit de huisartsenpost snel ter plaatse te zijn om de benodigde medische hulp te bieden. De huisartsenchauffeur van Witte Kruis brengt u snel naar de patiënten en biedt de juiste ondersteuning. Zo kunt u zich als huisarts volledig focussen op de medische inzet. Huisartsenvervoer is bij Witte Kruis in professionele handen!

Witte Kruis is als mobiele zorgverlener actief in de acute zorg. Huisartsen maken via Witte Kruis gebruik van een auto met huisartsenchauffeur (HAP-chauffeur). Vaak is het huisartsenvervoer gekoppeld aan een vaste huisartsenpost.

Huisartsenchauffeur bij auto voor huisartsenpost

De huisartsenchauffeurs die wij opleiden voor het vervoer van huisartsen zijn erg gemotiveerd. Zij kunnen ook doorstromen naar functies als zorgambulancechauffeur en ambulancechauffeur.

Witte Kruis verzorgt huisartsenvervoer in de regio’s (huisartsenposten): DeNaSchie (Delft, Naalwijk, Schiedam), Zeeland, ’t Hellegat (Dirksland en Klaaswaal), Friesland, HAP Twente en Zoetermeer.

Heeft u interesse in onze diensten voor uw huisartsenpost of wilt u meer informatie ontvangen? Zie: https://huisartsenvervoer.nl of neem contact op met Joost van Hulst, manager huisartsenvervoer via tel. 06- 38 68 72 40 of stuur hem een e-mail: j.van.hulst@wittekruis.nl

Benieuwd hoe het werk van onze HAP-chauffeurs eruit ziet? 
Bekijk het in onderstaande video!

Deel deze pagina: