Huisartsenvervoer

Word je als huisarts voor een spoedgeval gebeld? Dan is het belangrijk dat je vanuit je huisartsenpost snel ter plaatse bent om de benodigde medische hulp te bieden. De huisartsenchauffeur van Witte Kruis brengt je snel naar de patiënten en biedt de juiste ondersteuning. Zo kun je je als huisarts volledig focussen op de medische inzet. Huisartsenvervoer is bij Witte Kruis in professionele handen!

Witte Kruis is als mobiele zorgverlener actief in de acute zorg. Huisartsen maken via Witte Kruis gebruik van een auto met huisartsenchauffeur (HAP-chauffeur). Vaak is het huisartsenvervoer gekoppeld aan een vaste huisartsenpost.

Huisartsenchauffeur bij auto voor huisartsenpost

De huisartsenchauffeurs die wij opleiden voor het vervoer van huisartsen zijn erg gemotiveerd. Zij kunnen ook doorstromen naar functies als zorgambulancechauffeur en ambulancechauffeur.

Witte Kruis verzorgt huisartsenvervoer in drie regio’s (huisartsenposten): DeNaSchie (Delft, Naalwijk, Schiedam), Zeeland en Friesland.

Heb je interesse in onze diensten voor je huisartsenpost of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Joost van Hulst, manager huisartsenvervoer via tel. 06- 16 38 68 7240 of stuur hem een e-mail: j.van.hulst@wittekruis.nl

Ben je benieuwd hoe het werk van onze HAP-chauffeurs eruit ziet? 
Bekijk het in onderstaande video!

Deel deze pagina: