Huisartsenvervoer voor huisartsenposten Amsterdam van start

Recent tekenden Huisartsenposten Amsterdam en Witte Kruis de samenwerkingsovereenkomst voor het uitvoeren van het huisartsenvervoer. Vanaf 28 december 2023 verzorgt Witte Kruis het huisartsenvervoer in de avond, nacht, weekenden en feestdagen vanaf de huisartsenposten in Amsterdam. De diensten worden gereden met maar liefst 7 nieuwe volledig elektrische voertuigen. Beide partijen kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking.

Ineke Kagenaar, (Medisch Manager Huisartsenposten Amsterdam, rechts op de foto) overhandigt de sleutel van de gloednieuwe (elektrische) HAP-auto voor aanvang van de eerste dienst aan Muriel Bouma (HAP-chauffeur).

Onderschrift bij de foto:
Ineke Kagenaar, (Medisch Manager Huisartsenposten Amsterdam, rechts op de foto) overhandigt de sleutel van de gloednieuwe (elektrische) HAP-auto voor aanvang van de eerste dienst aan Muriel Bouma (HAP-chauffeur)

Marcel van Pijkeren, Commercieel Directeur Witte Kruis:

,,Wij zijn blij en trots dat Huisartsenposten Amsterdam voor Witte Kruis heeft gekozen. Huisartsenposten Amsterdam en haar ketenpartners in het huisartsenvervoer moeten kunnen rekenen op een betrouwbare en veilige vervoerspartner met een proactieve houding. Als organisatie zijn wij niet alleen vervoerder, maar bovenal een acute zorgorganisatie. Daarom begrijpen wij dit als geen ander. De belangen van patiënten, cliënten en stakeholders staan voor ons en onze samenwerkingspartners altijd op nummer één.”

Huisartsenposten Amsterdam
Huisartsenposten Amsterdam is verantwoordelijk voor de spoedhuisartsenzorg in de avond, nacht en in het weekend. Huisartsenposten Amsterdam werkt vanuit vijf huisartsenposten en een centrale triagepost. Bij Huisartsenposten Amsterdam werken 200 medewerkers en zijn 500 huisartsen aangesloten.

Meer informatie: www.hpa.nl  


Witte Kruis

Witte Kruis is de grootste acute zorgorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief. De organisatie verleent ambulancezorg, huisartsenvervoer, acute nachtzorg, opleidingen, evenementenzorg en orgaandonatievervoer. Bij Witte Kruis werken ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen, huisartsenchauffeurs, meldkamercentralisten, docenten en diverse (staf)medewerkers. Ruim 1.000 medewerkers zetten zich elke dag met passie in voor het verlenen van goede zorg.

Meer informatie: www.wittekruis.nl en www.kombijdeambulance.nl

 

Deel deze pagina: