Werken bij Witte Kruis

Werken bij de grootste acute zorgverlener van Nederland heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden en een prima faciliteitenregeling. En je werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen. Via ons bedrijfsonderdeel evenementenzorg kun je ook bijdragen aan hulpverlening op festivals en evenementen of ga aan de slag al chauffeur van een huisartsenpost (HAP) via Witte Kruis.

Dus sta jij te springen om bij ons aan de slag te gaan? Check dan snel de openstaande vacatures.  Wij hebben in de regio’s Haaglanden en Zeeland altijd plaats voor ambulanceverpleegkundigen (volledig gediplomeerd; óf in het bezit van de specialisatie IC, SEH of anesthesie en bereid om de opleiding tot ambulanceverpleegkundige bij ons te volgen).

Wij maken graag kennis met jou! Staat jouw droombaan er nog niet tussen, maak dan een vacature alert aan. Zo zorgen wij ervoor dat je geen enkele vacature mist.

CAO

De CAO Sector Ambulancezorg 2019 kun je hier downloaden.

Vacatures en medewerkers aan het woord

Meer weten over het werken bij Witte Kruis of onze vacatures? Kijk dan snel op onze speciale ‘werken bij Witte Kruis website’: https://kombijdeambulance.nl 

Benieuwd hoe het is om bij Witte Kruis te werken? Bekijk dan onderstaande video:

Deel deze pagina: