Huisartsenvervoer Spoedzorg Huisartsen Twente vanaf 1 oktober 2022 uitgevoerd door Witte Kruis

Recent tekenden Spoedzorg Huisartsen Twente en Witte Kruis de samenwerkingsovereenkomst voor het uitvoeren van het huisartsenvervoer. Vanaf 1 oktober 2022 zal Witte Kruis het huisartsenvervoer in de avond- nacht – weekenden en feestdagen verzorgen vanaf de Spoedposten Enschede en Hengelo. Beide partijen kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking.

De huisartschauffeurs van de voormalige vervoerder die voor Spoedzorg Huisartsen Twente werken zijn hierover tijdens een bijeenkomst geïnformeerd.

Jacqueline Noltes, directeur Spoedzorg Huisartsen Twente:  

“Wij verwachten in Witte Kruis een goede partner gevonden te hebben om verdere professionalisering van de dienstverlening door de huisartschauffeurs te kunnen vormgeven. Voor ons staat hierin centraal dat onze huisartsen optimaal ondersteund worden tijdens hun werkzaamheden en de huisartschauffeurs gefaciliteerd worden in hun werkzaamheden door een professionele organisatie.”

Marcel van Pijkeren, Commercieel Directeur Witte Kruis:

“Wij zijn blij dat Spoedzorg Huisartsen Twente voor Witte Kruis heeft gekozen. Zij hebben aangegeven dat onze kwaliteit, continuïteit van de dienstverlening en professionaliteit als acute zorgorganisatie doorslaggevend waren. En daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op”.

Spoedzorg Huisartsen Twente
Spoedzorg Huisartsen Twente stelt huisartsen in staat kwalitatief hoogwaardige en doelmatige spoedeisende huisartsenzorg te kunnen leveren tijdens de avonden, nachten, weekenden en de officiële feestdagen. Wij maken onlosmakelijk deel uit van de huisartsenzorg. De juiste zorg, op het juiste moment, door de juiste persoon en op de juiste plaats. Iedere patiënt voelt zich altijd geholpen. De huisartsen en alle medewerkers werkzaam voor de spoedposten werken met plezier.

HAP-vervoer Witte Kruis

Witte Kruis
Witte Kruis is de grootste acute zorgorganisatie van Nederland. Dynamisch, vernieuwend en landelijk actief. De organisatie verleent ambulancezorg, huisartsenvervoer, acute nachtzorg, opleidingen, evenementenzorg, orgaandonatievervoer en burgerhulpverlening. Bij Witte Kruis werken ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen, huisartsenchauffeurs, meldkamercentralisten, docenten en diverse (staf)medewerkers. Ruim 1.000 medewerkers zetten zich elke dag met passie in voor het verlenen van goede zorg.

Meer informatie: www.wittekruis.nl en www.huisartsenvervoer.nl

Deel deze pagina: