Opleidingen

Ontwikkelingen in de zorg gaan snel en het is belangrijk om je kennis en vaardigheden up to date te houden. Binnen Witte Kruis kun je terecht bij één van onze twee opleidingstakken.

Organisaties en professionals die een opleiding zoeken op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en eerste hulp bij ongelukken (EHBO) kunnen terecht bij ACM Opleidingen. Daarnaast biedt Witte Kruis Opleidingen initiële opleidingen en cursussen voor professionals in de acute zorg.

ACM Opleidingen: bedrijfshulpverlening en zorgopleidingen

ACM Opleidingen

ACM Opleidingen is sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. Je zekerder voelen omdat je wéét wat je moet doen. 

Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie.

Lees meer over ACM Opleidingen

Witte Kruis Opleidingen voor professionals in de acute zorg

Bij Witte Kruis snappen we wat belangrijk is voor zorgprofessionals die zich willen ontwikkelen, want in onze organisatie werken er zo’n 1000 van hen. Onze opleidingen en cursussen zijn ontwikkeld vóór zorgprofessionals, maar ook dóór onze collega’s uit de acute zorg. Experts uit het veld die weten wat er speelt, met afgeronde docentenopleiding. Samen gaan we voor de beste match tussen jouw ontwikkelwensen en het werk dat je doet of gaat doen in de toekomst.

Bij Witte Kruis opleidingen kunnen alle medewerkers van regionale ambulance voorzieningen (RAV’s) in Nederland een initiële opleiding of cursus volgen.

Lees meer over Witte Kruis Opleidingen

 

Deel deze pagina: